Please note that First Data was recently acquired by Fiserv, Inc. The Privacy Notice available on this legacy First Data site, applicable to those with First Data relationships, continues to be in effect for data processed in connection with those relationships. You can find the Privacy Notice applicable to those with Fiserv relationships here.

 

VIIMEISIN PÄIVITYS: 2. heinäkuuta 2019

Ota yhteyttä, jos tarvitset kopion tästä ilmoituksesta tiettyinä päivinä.

VOIMAANTULO: 15 May 2018

 

Tietosuojailmoitus

Tämä ”Tietosuojailmoitus” kuvaa First Data -yrityskonsernin, johon sisältyvät First Data Corporation ja sen tytär- ja osakkuusyhtiöt (yhdessä ”First Data”, ”me”, ”meitä” tai ”meidän”), käytäntöjä sekä henkilöiden oikeuksia ja heidän käytettävissään olevia valintoja henkilötietojen suhteen. Henkilötiedoilla tarkoitetaan mitä tahansa tietoa, joka liittyy tunnistettavissa olevaan henkilöön.

First Data voi toimittaa erillisiä tietosuojailmoituksia, jotka koskevat tiettyjä tarjoamiamme tuotteita tai palveluita, jolloin tämä Tietosuojailmoitus ei ole voimassa. Silloin, kun tämä Tietosuojailmoitus on voimassa, First Data voi toimittaa lisääviä tai täydentäviä tietosuojailmoituksia henkilöille silloin, kun keräämme tietoja heistä, ja nämä määräävät siitä, miten voimme käsitellä annettuja tietoja kyseisenä ajankohtana. Voimme muuttaa tätä Tietosuojailmoitusta tarvittaessa tiettyjen tuotteiden ja palveluiden osalta sekä noudattaaksemme paikallisia lakeja tai säännöksiä eri puolilla maailmaa, kuten esimerkiksi tarjoamalla lisätietoja tietyissä maissa. Tämä Tietosuojailmoitus ei koske First Datan käsittelemiä henkilöstön, kuten työntekijöiden ja alihankkijoiden, henkilötietoja.

Euroopan unionin jäsenvaltioissa, Euroopan talousalueella sijaitsevissa valtioissa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Sveitsissä (yhdessä ”Eurooppa” tai ”eurooppalainen”) sijaitsevat henkilöt saavat täältä tärkeää tietoa.

Sisällysluettelo

  1. Keräämämme henkilötiedot
  2. Kuinka käytämme henkilötietojasi
  3. Kuinka jaamme henkilötietojasi
  4. Oikeutesi ja valintasi
  5. Kansainväliset tiedonsiirrot
  6. Kuinka pidämme tietosi turvassa
  7. Tämä sivusto voi tarjota linkkejä toisille sivustoille
  8. Lisätietoja eurooppalaisille käyttäjille
  9. Tähän tietosuojailmoitukseen tehtävät muutokset
  10. Ota meihin yhteyttä
  1. Keräämämme henkilötiedot

    Keräämme henkilötietoja useista eri lähteistä, jotka on kuvattu alla. Soveltuvissa tapauksissa kerromme, jos henkilöiden pitää antaa meille henkilötietoja ja miksi se on tarpeen, sekä myös seuraukset siitä, mikäli näitä tietoja ei anneta.

    Tiedot, joita keräämme suoraan henkilöiltä ja liikekumppaneinamme toimivilta osapuolilta

    Voimme kerätä henkilötietoja suoraan henkilöiltä itseltään sekä nykyisiltä ja mahdollisilta tulevilta liikekumppaneiltamme. Näihin voivat sisältyä osapuolet, jotka ovat suorassa kanssakäymisessä kanssamme (kuten henkilöt, jotka lataavat mobiilisovelluksemme tai työnhakijat), osapuolet, joille toimitamme tavaroita tai palveluita (kuten asiakkaat, pankit tai rahalaitokset, myyjät tai yksityishenkilöt) (yhdessä ”asiakkaat”), osapuolet, jotka tarjoavat palveluita meille (kuten tavaran- ja palvelutoimittajat) (yhdessä ”palveluntarjoajat”) sekä muut osapuolet, joille me tarjoamme tavaroita tai palveluita (kuten itsenäiset jälleenmyyntiorganisaatiot) (yhdessä ”kumppanit”).

    Voimme kerätä tietoja näiltä osapuolilta eri yhteyksissä, esimerkiksi täytettäessä verkkokaavakkeitamme, tuotteitamme tai palveluitamme koskevaa hakemusta tehtäessä, kanssamme tapahtuvassa vuorovaikutuksessa sosiaalisessa mediassa sekä kirjeenvaihdossa. Näissä yhteyksissä keräämämme seuraavan tyyppisiä tietoja:

    • Liikeyhteisön yhteystiedot, sekä niiden sen henkilökunnan jäsenten yhteystiedot, jotka ovat vuorovaikutuksessa kanssamme, kuten nimi, työnimike, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite
    • Profiilin tiedot, kuten käyttäjätunnus ja salasana, jotka henkilö voi asettaa jollekin sivustollemme tai mobiilisovellukseemme, sekä muut tiedot, joita henkilö syöttää tiliprofiiliinsa
    • Väestötiedot, kuten syntymäaika, kansalaisuus ja/tai asuinmaa
    • Tiedot henkilön yhteyksistä oikeushenkilöihin, kuten henkilön tehtävä, onko hän tosiasiallinen edunsaaja tai nimenkirjoitusoikeudellinen
    • Valtiolliset tunnistenumerot (sovellettavan lainsäädännön sallimassa laajuudessa), kuten kansallinen tunnistenumero (esim. henkilötunnus, verotunniste tai passin numero), osavaltion tai paikallinen tunnistenumero (esim. ajokortin tai muun valtion myöntämän todistuksen numero) sekä kopio valtion myöntämästä henkilökortistasi
    • Palaute ja kirjeenvaihto, kuten tiedot, jotka toimitat pyytäessäsi tietoja meiltä, vastaanottaessasi asiakastukea tai muuten viestiessäsi kanssamme, mukaan lukien sosiaalisen median sivujemme ja palveluidemme kautta tapahtuva viestintä
    • Maksutiedot, kuten maksukortin tai pankkitilin tiedot
    • Tiedot myyjistä, kuten myyjän nimi, myyjän tunniste ja luokkakoodi, liiketapahtuman myyjän sijainti ja tiedot myyjän käsittelemistä tapahtumista, sisältäen tapahtuman suuruuden, nopeuden, määrät, myytyjen tavaroiden ja palveluiden tyypit ja maksujen palautusten määrät
    • First Datan tuotteiden tai palveluiden käyttöön liittyvät tiedot, kuten tilitiedot, kulutusrajat, kulutusmäärät ja -tavat sekä tiedot käsittelemistämme tapahtumista
    • Tarkat sijaintitiedot, mikäli annat mobiilisovelluksellemme valtuudet sijaintiisi
    • Markkinointitiedot, kuten markkinointiviestintää koskevat asetuksesi sekä tiedot siitä, millä tavoin käytät markkinointiviestintäämme
    • Muut työnhakijoiden antamat tiedot, kuten ammatillinen kokemus ja taidot, koulutus- ja työhistoria ja muut ansioluetteloon tai curriculum vitaeen sisällytettävän tyyppiset tiedot

    Tiedot, joita keräämme henkilöistä, jotka eivät ole suoraan vuorovaikutuksessa kanssamme

    Voimme vastaanottaa tietoa henkilöistä, jotka eivät ole suoraan tekemisissä kanssamme. Esimerkiksi asiakkaamme, palveluntarjoajamme ja liikekumppanimme voivat antaa meille tietoja muista henkilöistä kuin itsestään käyttäessään tuotteitamme tai palvelujamme. Lisäksi johtuen First Datan liiketoiminnan ainutlaatuisesta luonteesta First Data vastaanottaa useissa tapauksissa henkilötietoja muilta tapahtuman käsittelyketjun osallistujilta, kuten luottokorttiyhtiöt, maksuverkkoyhtiöt ja niiden jäsenet. Vastaanotamme kolmansilta osapuolilta muun muassa seuraavan tyyppisiä tietoja:

    • Tiedot asiakkaidemme henkilöstöstä, palveluntarjoajista tai liikekumppaneista, kuten liiketoiminnan yhteystiedot, joita asiakkaamme, palveluntarjoajamme tai kumppanimme antavat meille heidän kanssaan solmimiemme sopimussuhteiden yhteydessä
    • Tiedot mahdollisista hakijoista työpaikkoihin, kuten esimerkiksi rekrytoijan ottaessa meihin yhteyttä koskien henkilöä, joka saataisi olla mahdollinen hakija First Datalla olevaan työpaikkaan
    • Tiedot asiakkaidemme asiakkaista joita asiakkaamme antavat meille tai antavat meidän kerätä First Datan suorittamien palveluiden yhteydessä, kuten asiakkaan tekemien liiketapahtumien tiedot, tilien rekisteröinnit ja joissakin tapauksissa tiedot, joita tarvitaan asiakkaan henkilöllisyyden varmentamiseen, sekä tiedot ostetuista tuotteista tai palveluista, sekä kuten muuten on ilmoitettu First Datan tuotteeseen tai palveluun sovellettavassa erityisessä tietosuojailmoituksessa. Tapauksissa, joissa teknologiamme on liitetty osaksi kauppiaan mobiilisovellusta tai sivustoa, voimme myös automaattisesti kerätä tiettyjä tietoja, joiden tyypit on kuvattu alla olevassa osassa ”Automaattisilla tavoilla kerättävät tiedot”.
    • Tapahtumia käsiteltäessä saadut tiedot, kuten maksutapahtumia koskevat tiedot

    Tiedot, joita keräämme yksityisistä ja julkisesti saatavilla olevista lähteistä

    Me ja palveluntarjoajamme voimme kerätä henkilöitä koskevaa tietoa, joka on julkisesti saatavilla, sisältäen haut valtiollisiin, julkisesti saatavilla oleviin rajoitusten tai pakotteiden alaisten henkilöiden luetteloihin (kuten Yhdysvaltain Specially Designated Nationals And Blocked Persons List), julkisiin tietokantoihin (kuten rekisteröityjen yhtiöiden ja viranomaisraportoinnin tiedot) sekä hauilla mediasta ja internetistä. Me ja kolmannen osapuolen varmistuspalvelujen tarjoajamme voimme myös kerätä tietoa yksityisistä tai kaupallisesti saatavilla olevista lähteistä, kuten pyytämällä raportteja tai tietoja luottoluokitus- ja petoksenehkäisytoimistoilta, sovellettavan lainsäädännön sallimissa rajoissa.

    Voimme myös ylläpitää sivuja yhtiöllemme ja tuotteillemme eri tyyppisillä kolmansien osapuolten alustoilla, kuten LinkedIn, Facebook, Twitter, Google+, YouTube, Instagram ja muut sosiaalisen median palvelut. Kun teet asioita kyseisillä kolmansien osapuolten alustoilla olevilla sivuillamme, kolmannen osapuolen yksityisyydensuojakäytäntö määrää toiminnastasi kyseisellä alustalla. Mikäli kolmannen osapuolen alusta antaa meille tietoja kyseisillä alustoilla olevista sivuistamme tai toiminnastasi niillä, käsittelemme kyseisiä tietoja tämän tietosuojailmoituksen mukaisesti.

    Automaattisilla tavoilla kerättävät tiedot

    Kun käytät sivustojamme tai mobiilisovelluksiamme, me, palveluntarjoajamme ja kumppanimme voimme kerätä automaattisesti sinua, tietokonettasi tai mobiililaitettasi sekä sivustoillamme tai mobiilisovelluksissamme tapahtuvaa toimintaasi koskevia tietoja. Kerättyihin tietoihin sisältyvät tyypillisesti tietokoneesi tai mobiililaitteesi käyttöjärjestelmän tyyppi ja versionumero, valmistaja ja malli, laitetunniste (kuten Google Advertising ID tai Apple ID for Advertising), selaintyyppi, näytön resoluutio, IP-osoite, ennen sivustomme selaamista vierailemasi sivusto, yleiset sijaintitiedot, kuten kaupunki, valtio tai maantieteellinen alue, sekä tiedot sivustojemme tai mobiilisovellustemme käytöstä ja toiminnastasi sivustoillamme tai mobiilisovelluksissamme, kuten vierailemasi sivut tai ruudut, kuinka pitkään olit jollakin sivulla tai ruudulla, navigointipolut sivujen tai ruutujen välillä, tiedot toiminnastasi sivulla tai ruudulla, siirtymisajankohdat ja käytön kesto. Tietyt tuotteet tai palvelut, joita me toimitamme tai joita kauppiaat voivat liittää osaksi sivustojaan tai mobiilisovelluksiaan, voivat lisäksi automaattisesti kerätä mahdollisessa erillisessä tietosuojailmoituksessa kuvattuja tietoja.

    Palveluntarjoajamme ja liikekumppanimme voivat kerätä tämän tyyppisiä tietoja pitemmän ajanjakson kuluessa ja useilla eri kolmansien osapuolten sivustoilla. Tietoja kerätään eri tekniikoilla, kuten evästeillä, jäljitteillä, sulautetuilla ohjelmakoodeilla, mobiilisovellustemme kautta ja vastaavilla tekniikoilla. Tämän tyyppisiä tietoja voidaan kerätä myös, kun luet html-sähköpostejamme. Katso lisätietoa Evästeilmoituksestamme. Voit kieltää evästeiden asettamisen tai selauskäyttäytymisesi käytön kohdennettuun markkinointiin. Ohjeet kiellon antamiseen löydät tämän tietosuojailmoituksen ”Sinun valintasi” -kohdan alakohdasta “Kohdennettu verkkomainonta””.

    Arkaluontoiset henkilötiedot

    Tietyissä rajatuissa olosuhteissa ja lain niin salliessa voimme pyytää biometrisiä tietoja henkilöllisyytesi varmentamiseksi, kuten varmentaessamme maksun sormenjäljelläsi. Joissakin olosuhteissa voimme kerätä tietoja, joista voi selvitä terveystietoja tai lääketieteellisiä tietoja, kuten käsitellessämme sairaaloissa tai terveydenhuoltolaitoksissa tai apteekeissa tapahtuvia tapahtumia. Voimme myös pyytää työhakemusten käsittelyn yhteydessä arkaluonteisia tietoja, kuten rotua tai etnistä taustaa koskevat tiedot tai tiedot vammaisuudesta, sen maan, jossa haet työpaikkaa, lain niin vaatiessa tai salliessa.

    Näiden yhteyksien ulkopuolella tai muuten erityisesti niin vaatiessamme pyydämme, että et toimita meille mitään arkaluontoisia henkilötietoja (joilla tarkoitetaan tietoja, joista selviää rotu tai etninen tausta, poliittiset mielipiteet, uskonnollinen tai filosofinen vakaumus, ammattiliiton jäsenyys, geneettiset, biometriset tai terveystiedot, sukupuolielämää tai seksuaalista suuntautumista koskevat tiedot tai lain rikkomista tai tuomioita koskevat tiedot) sivustojemme tai mobiilisovellustemme kautta tai muulla tavoin.

  2. 2. Kuinka käytämme henkilötietojasi

    Käytämme henkilötietojasi seuraaviin tarkoituksiin:

    Tuotteidemme ja palveluidemme tarjoaminen, johon sisältyy:

    • Tuotteiden ja palveluidemme sisältämien ominaisuuksien ja toiminnallisuuksien hallinnointi, tarjoaminen, arvioiminen, ylläpitäminen ja kehittäminen
    • Aloittamasi maksutapahtuman suorittaminen (joko meidän tai asiakkaamme kanssa)
    • Suhteemme ylläpitäminen sinuun tai yhtiöösi
    • Velvollisuuksiemme täyttäminen ja oikeuksiemme käyttäminen sinun tai yhtiösi kanssa solmimamme sopimuksen mukaisesti
    • Sinulle viestiminen koskien tiliäsi meillä, mikäli sinulla on sellainen, sisältäen palveluihin liittyvien sähköpostien tai viestien lähettämisen (esimerkiksi tilin varmennusta, tuotteidemme tai palveluidemme toiminnallisuuksien muutoksia ja päivityksiä, teknisiä ja turvallisuusilmoituksia ja hälytyksiä sekä tukea ja hallinnointia koskevat viestit)
    • Tuotteidemme ja palveluidemme toimitustavan yksilölliseksi tekeminen
    • Petosten ja rahapesun vastaiset tarkastukset ja/tai oman tai asiakkaamme riskin hallinta
    • Liiketoimintamme hallinnointi ja suojaus
    • Tuen tarjoaminen tuotteillemme ja palveluillemme, sisältäen vastaamisen palveluihin liittyviin pyyntöihisi, kysymyksiisi ja palautteeseesi

    Tutkimus ja kehitys

    Käytämme keräämiämme tietoja omiin tutkimus- ja kehitystarkoituksiimme, joihin sisältyvät:

    • Tuotteidemme ja palveluidemme kehittäminen ja parantaminen
    • Analytiikan ja siihen liittyvän raportoinnin kehittäminen ja luominen, kuten esimerkiksi koskien teollisuudenalaan ja petoksiin liittyviä suuntauksia

    Markkinointi

    Voimme käyttää henkilötietojasi luodaksemme näkemyksen siitä, mitä tuotteita tai palveluita saattaisit mielestämme haluta tai tarvita tai mistä saattaisit olla kiinnostunut.

    Voimme ottaa sinuun yhteyttä markkinointiviestinnällä käyttäen meille antamiasi henkilötietoja, jos olet aktiivisesti ilmaissut kiinnostuksesi ostoksen tekemiseen tai tehnyt ostoksen meiltä, ja joka tapauksessa, mikäli et ole kieltänyt kyseisen markkinoinnin vastaanottamista, sovellettavan lainsäädännön sallimassa laajuudessa.

    Lain niin vaatiessa hankimme nimenomaisen suostumuksesi ennen kuin jaamme henkilötietojasi minkään First Data -yhtymän ulkopuolisen yhtiön kanssa markkinointitarkoituksiin.

    Voit pyytää meitä milloin tahansa lopettamaan markkinointiviestien lähettämisen sinulle ottamalla meihin yhteyttä Ota meihin yhteyttä -osion tietojen avulla tai klikkaamalla jokaiseen markkinointiviestiin sisältyvää kieltolinkkiä.

    Mikäli valitset markkinointiviestiemme vastaanottamisen kiellon, jatkamme muiden asiaankuuluvien toimintojen suorittamista henkilötietojasi käyttäen, sisältäen muiden kuin markkinointiviestien lähettämisen.

    Rekrytointimme hallinta ja työhakemusten käsittely

    Käsittelemme henkilötietoja, kuten meille työhakemuksessa annettuja tietoja, rekrytointimme helpottamiseen ja työhakemusten käsittelyyn, kuten arvioimalla työnhakijan soveltuvuutta työtehtävään ja valvomalla rekrytointitilastoja.

    Lainsäädännön noudattaminen

    Käytämme henkilötietojasi siten, kuin uskomme sen olevan tarpeellista tai asianmukaista sovellettavan lainsäädännön, laillisten pyyntöjen ja oikeudellisten prosessien noudattamiseksi, kuten vastataksemme valtion viranomaisilta saatuihin haasteisiin.

    Vaatimustenmukaisuus, petosten estäminen ja turvallisuus

    Käytämme henkilötietojasi siten, kuin uskomme sen olevan tarpeen tai asianmukaista (a) saattaaksemme voimaan tuotteistamme ja palveluistamme määräävät ehdot; (b) suojataksemme meidän ja/tai sinun tai muiden osapuolien oikeuksia, yksityisyyttä, turvallisuutta tai omaisuutta; sekä (c) tutkiaksemme ja torjuaksemme vilpillistä, haitallista, luvatonta, epäeettistä tai lainvastaista toimintaa ja suojautuaksemme sitä vastaan.

    Suostumuksesi mukainen käyttö

    Joillakin lainkäyttöalueilla sovellettava lainsäädäntö saattaa vaatia meitä pyytämään suostumustasi käyttää henkilötietojasi tietyissä yhteyksissä, kuten käyttäessämme tiettyjä evästeitä tai vastaavia tekniikoita tai halutessamme lähettää sinulle tiettyjä markkinointiviestejä. Mikäli pyydämme suostumustasi henkilötietojesi käyttöön, sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa suostumusta pyytäessämme ilmoitetulla tavalla tai ottamalla meihin yhteyttä. Mikäli olet antanut suostumuksesi markkinointiviestinnän vastaanottamiseen kolmansilta kumppaniosapuolilta, voit peruuttaa suostumuksesi ottamalla yhteyttä suoraan kyseisiin kumppaneihin.

    Anonyymin tiedon luominen

    Voimme luoda anonyymia tietoa käyttäen sinun henkilötietojasi ja muilta henkilöiltä keräämiämme henkilötietoja. Teemme henkilötiedoista anonyymia tietoa jättämällä pois tiedot, jotka tekevät tiedoista sinuun yhdistettäviä, ja käytämme näitä anonyymejä tietoja laillisiin liiketoimintatarkoituksiimme.

  3. Kuinka jaamme henkilötietojasi

    First Data -yhtymään kuuluvat yhtiöt

    Voimme jakaa henkilötietojasi tytäryhtiöillemme ja konserniyhtiöillemme tämän tietosuojailmoituksen mukaisiin tarkoituksiin.

    Palveluntarjoajat

    Voimme käyttää kolmannen osapuolen yhtiöitä ja henkilöitä hallinnoimaan ja tarjoamaan palveluita puolestamme (kuten asiakastukea tarjoavat yhtiöt, yhtiöt, joita käytämme sivustomme, mobiilisovellustemme ja tietojärjestelmiemme palvelintarjoajina, hallinnoijina, ylläpitäjinä ja kehittäjinä sekä yhtiöt, jotka auttavat meitä maksujen käsittelyssä). Nämä kolmannet osapuolet voivat käyttää tietojasi ainoastaan First Datan määrittämällä ja tämän tietosuojailmoituksen mukaisella tavalla, ja he eivät saa käyttää tai paljastaa tietojasi missään muussa tarkoituksessa.

    Asiakkaamme

    Kun First Data suorittaa palveluita asiakkailleen, se voi jakaa henkilötietoja kyseisten yhteisöjen kanssa. First Data voi esimerkiksi kerätä tietoja asiakkaan asiakkaista suoraan asiakkaalta tai asiakkaan puolesta, kuten First Datan käsitellessä maksutapahtumia, ja First Data voi toimittaa henkilötietoja kyseisistä asiakkailta takaisin asiakkaalle. Emme ole vastuussa asiakkaidemme tietosuojakäytännöistä.

    Tapahtuman käsittelyketjun osallistujat

    First Data jakaa henkilötietoja tapahtuman käsittelyketjussa olevien yritysten, kuten kauppiaiden, pankkien tai muiden kortin liikkeeseenlaskijoiden, luottokorttiyhtiöiden, maksuverkkoyhtiöiden ja niiden jäsenten, kanssa maksutapahtuman käsittelyyn liittyen.

    Luottotietoja, petosten estämistä, riskienhallintaa ja henkilöllisyyden todentamis- ja varmennuspalveluja tarjoavat yhtiöt

    First Data jakaa henkilötietoja luottotietoja, petosten estämistä, riskienhallintaa ja henkilöllisyyden todentamista tarjoavien yritysten kanssa suojautuakseen petoksilta tai rahanpesulta sekä havaitakseen ja vastatakseen niihin ja/tai hallitakseen omaa tai asiakkaidemme riskiä, sekä varmistaaksemme noudattavamme sopimuksellisia, oikeudellisia tai lakisääteisiä vaatimuksia.

    Asiantuntijaneuvonantajat

    Voimme jakaa henkilötietojasi asiantuntijaneuvonantajille, kuten lakimiehet, pankkiirit, tarkastajat ja vakuuttajat, silloin kun se on tarpeen heidän meille suorittamiensa asiantuntijapalveluiden yhteydessä.

    Lain ja lainvalvontaviranomaisen ohjeiden noudattaminen; Suojautuminen ja turvallisuus

    First data voi jakaa sinua koskevia tietoja valtion virkamiehille tai lakia valvovalle viranomaiselle (mukaan lukien veroviranomainen) tai yksityisille osapuolille lain vaatimalla tavalla sekä jakaa ja käyttää näitä tietoja siten, kuin uskomme sen olevan tarpeen tai asianmukaista (a) sovellettavan lainsäädännön, lainmukaisten pyyntöjen ja oikeusprosessin noudattamiseksi, kuten vastataksemme haasteisiin tai valtion viranomaisen pyyntöihin; (b) tuotteistamme ja palveluistamme määräävien ehtojen voimaan saattamiseksi; (c) meidän ja/tai sinun tai muiden osapuolien oikeuksien, yksityisyyden, turvallisuuden tai omaisuuden suojaamiseksi; ja (d) tutkiaksemme ja torjuaksemme vilpillistä, haitallista, luvatonta, epäeettistä tai lainvastaista toimintaa ja suojautuaksemme sitä vastaan.

    Liiketoiminnan siirrot

    First Data voi myydä tai siirtää omaisuutensa tai liiketoimintansa tai osan niistä, sisältäen sinun henkilötietosi, liiketoiminnan siirron (tai mahdollisen tulevan liiketoiminnan siirron), kuten fuusion, konsolidoinnin, yritysoston, saneerauksen tai omaisuuden myynnin yhteydessä tai konkurssitapauksessa, jolloin pyrimme kohtuullisella tavalla vaatimaan vastaanottajaa noudattamaan tätä tietosuojailmoitusta.

    Muille osapuolille suostumuksellasi tai täyttääksemme heidän sinun kanssaan solmimasi sopimuksen

    First Data voi siirtää henkilötietosi mille tahansa kolmannelle osapuolelle, joka ei muulla tavoin kuulu yllä lueteltuihin luokkiin, mikäli olet antanut meille luvan siihen tai mikäli olet solminut tämän osapuolen kanssa sopimuksen, kun meillä on tarve siirtää henkilötietosi kyseiselle osapuolelle täyttääksemme kyseisen sopimuksen.

  4. Oikeutesi ja valintasi

    Tässä osassa kuvaamme kaikille käyttäjille kuuluvat oikeudet ja valinnat. Euroopassa sijaitsevat käyttäjät voivat lukea lisätietoa oikeuksistaan alta.

    Markkinointiviestintä

    Voit pyytää meitä milloin tahansa lopettamaan markkinointiviestien lähettämisen sinulle ottamalla meihin yhteyttä tai klikkaamalla jokaiseen markkinointiviestiin sisältyvää kieltolinkkiä. Voit edelleen saada palveluihin liittyviä ja muita kuin markkinointiviestejä.

    Kohdennettu verkkomainonta

    Jotkut liikekumppanit, jotka keräävät tietoja käyttäjien toiminnasta sivustoillamme tai mobiilisovelluksissamme, voivat kuulua järjestöihin tai ohjelmiin, jotka antavat henkilöille mahdollisuuden tehdä valintoja koskien selailukäyttäytymisensä tai mobiilisovellusten käyttönsä hyödyntämistä kohdennetun markkinoinnin tarkoituksiin.

    Käyttäjät voivat kieltäytyä vastaanottamasta kohdennettua mainontaa sivustoilla seuraavien organisaatioiden tai ohjelmien jäsenten kautta:

    Mobiilisovellusten käyttäjät voivat kieltäytyä vastaanottamasta kohdennettua mainontaa mobiilisovelluksissa Digital Advertising Alliancen jäsenyritysten kautta asentamalla AppChoices-mobiilisovelluksen, saatavilla täältä, ja valitsemalla käyttäjän valinnat. Lisäksi mobiililaitteesi asetuksissa voi olla toimintoja, joilla voi rajoittaa meidän tai kumppaniemme kykyä suorittaa mainosseurantaa tai kohdennettua mainontaa mobiililaitteeseesi liitetyn Google Advertising ID:n tai Apple ID for Advertisingin avulla.

    Otathan huomioon, että saatamme myös toimia yritysten kanssa, jotka tarjoavat omia kieltomekanismeja, eivätkä osallistu edellä mainittuihin tietojen käytön kieltomekanismeihin.

    Jos haluat kieltää kohdennetut mainokset, näet silti mainoksia verkossa, mutta ne eivät ehkä ole oleellisia sinulle. Vaikka kieltäisitkin kohdennetut mainokset, tässä luettelossa ei ole kaikkia yrityksiä, jotka hyödyntävät verkkokäyttäytymiseen perustuvaa mainontaa. Saatat siksi sen vuoksi saada joitakin evästeitä ja räätälöityjä mainoksia yrityksiltä, jotka puuttuvat luettelosta.

    Älä seuraa -pyynnöt

    Jotkut verkkoselaimet voi olla asetettu lähettämään ”älä seuraa” -viestin vierailemiisi verkkopalveluihin. Emme vastaa ”älä seuraa” -viesteihin tällä hetkellä. Saadaksesi lisätietoa ”älä seuraa” -pyynnöstä mene osoitteeseen http://www.allaboutdnt.com.

    Henkilötietojen antamisesta kieltäytyminen

    Kun pyydämme sinulta suoraan henkilötietoja, sinun ei ole pakko antaa niitä meille. Mikäli päätät olla antamatta pyydettyjä tietoja, me tai asiakkaamme emme joissakin tapauksissa välttämättä pysty toimittamaan sinulle tuotteita tai palveluita. Emme esimerkiksi ehkä voi käsitellä tapahtumaasi.

    Tietoihisi pääseminen ja niiden muokkaaminen tai poistaminen

    Joillakin lainkäyttöalueilla sovellettava lainsäädäntö voi antaa henkilöille oikeuden saada pääsyn henkilötietoihinsa tai muokata tai poistaa niitä. Voit ottaa meihin yhteyttä suoraan vaatiaksesi pääsyä tietoihisi tai niiden muokkaamista tai poistamista. Emme välttämättä voi tarjota sinulle pääsyä, muokata tai poistaa tietojasi kaikissa olosuhteissa.

    Valitukset

    Mikäli haluat tehdä valituksen liittyen tapaamme käsitellä henkilötietojasi, voit ottaa yhteyttä tietosuojavastaavaamme käyttäen alla annettuja yhteystietoja. Pyydämme tekemään valitukset kirjallisina. Anna tiedot valituksesi tai huolesi aiheesta, jotta tietosuojavastaavamme voi tutkia sen. Ryhdymme asianmukaisiin toimiin vastataksemme valitukseesi, mikä voi sisältää sisäisten neuvottelujen käymistä asianmukaisten liiketoiminnan edustajien kanssa. Voimme ottaa sinuun yhteyttä saadaksemme huolenaihettasi tai valitustasi koskevia lisätietoja tai selvennyksiä. Otamme sinuun yhteyttä kertoaksemme vastauksemme valitukseesi. Sinulla voi myös olla oikeus tehdä valitus kansalliselle tai paikalliselle sääntelyviranomaiselle.

  5. Kansainväliset tiedonsiirrot

    First Datan päätoimipaikka sijaitsee Yhdysvalloissa, ja se ylläpitää toimistoja ja sillä on palveluntarjoajia muissa valtioissa, kuten täällä luetellut valtiot. Henkilötietojasi voidaan siirtää Yhdysvaltoihin tai muihin osavaltiosi, maakuntasi, maasi tai muun oikeudenkäyttöalueesi ulkopuolisiin sijainteihin, joissa meillä tai palveluntarjoajillamme on toimistoja ja joiden yksityisyyslait eivät välttämättä tarjoa samantasoista suojaa kuin sinun oikeudenkäyttöalueesi lait. Mikäli teemme tällaisen siirron, vaadimme, että henkilötietojesi vastaanottajat tarjoavat sovellettavan lainsäädännön mukaisen tietoturvan ja suojauksen.

    Eurooppalaisten käyttäjien tulee lukea täällä annetut tärkeät tiedot koskien henkilötietojen siirtämistä Euroopan ulkopuolelle.

  6. Kuinka pidämme tietosi turvassa

    Olemme toteuttaneet asianmukaiset turvatoimet estääksemme henkilötietojesi tapaturmaisen häviämisen sekä luvattoman pääsyn niihin, niiden luvattoman käyttämisen, muuttamisen tai paljastamisen. Lisäksi rajoitamme pääsyn henkilötietoihisi niihin työntekijöihin, asiamiehiin, alihankkijoihin ja muihin kolmansiin osapuoliin, joilla on liiketoimintaan perustuva syy saada ne tietoonsa. He käsittelevät henkilötietojasi ainoastaan ohjeidemme mukaisesti, ja heitä koskee vaitiolosopimus.

    Me ylläpidämme vuosittaista Payment Card Industry Data Security Standard (PCI DSS) -standardin, joka on maksukorttiyhtiöiden kaikille kortinhaltijoiden tietoja käsitteleville, säilyttäville tai siirtäville yhtiöille asettama standardi, vaatimustenmukaisuuden tarkastusta.

    Olemme ottaneet käyttöön menettelyt kaikkien epäiltyjen henkilötietojen yksityisyydenloukkausten käsittelemiseksi, ja lain vaatiessa ilmoitamme rikkomuksesta sinulle sekä soveltuville sääntelyviranomaisille.

  7. Tämä sivusto voi tarjota linkkejä toisille sivustoille

    Voimme myös tarjota linkkejä kolmannen osapuolen sivustoille, mobiilisovelluksiin ja muuhun sisältöön. First Data ei ole vastuussa minkään kolmannen osapuolen tietosuojakäytännöistä, ja tämä tietosuojailmoitus ei koske näiden kolmansien osapuolten sivustoja, mobiilisovelluksia tai sisältöjä. First Data ei takaa, hyväksy tai suosittele mitään tietoja, materiaaleja, palveluja tai tuotteita, jotka sisältyvät tai ovat saatavilla minkään linkitetyn kolmannen osapuolen sivuston, mobiilisovelluksen tai muun sisällön kautta. First Data ei ole vastuussa mistään linkittämiemme kolmansien osapuolten omaisuuksien sisällöistä. First Data tarjoaa linkkejä kolmansien osapuolten omaisuuksiin tai sisältöihin käyttömukavuuden lisäämiseksi, ja kolmansien osapuolten omaisuuksien tai sisältöjen selaaminen tai käyttö tapahtuu omalla vastuullasi.

  8. Lisätietoja eurooppalaisille käyttäjille

    Rekisterinpitäjä ja tietosuojavastaava

    First Data koostuu useasta eri oikeushenkilöstä. Tämän tietosuojailmoituksen sisältämien viittausten ”First Data”, ”me”, ”meitä” tai ”meidän” tulee ymmärtää viittavan asianmukaiseen First Data -yhtymän yhtiöön, joka on vastuussa tietojesi käsittelemisestä. Me kerromme sinulle, mikä First Data -yhtymän jäsenyhtiö on tietojesi rekisterinpitäjä. Tämä tieto annetaan joko kanssasi allekirjoittamassamme sopimuksessa tai sinulle toimittamassamme tietosuojailmoituksessa, joka koskee nimenomaan sinun kanssasi solmimaamme suhdetta.

    Olemme nimittäneet tietosuojavastaavan (Data Protection Officer, DPO), joka on vastuussa tähän tietosuojailmoitukseen liittyvien kysymysten valvonnasta. Mikäli sinulla on tätä tietosuojailmoitusta koskevia kysymyksiä, sisältäen kaikki vaatimukset käyttää laillisia oikeuksiasi, ota yhteyttä tietosuojavastaavaan alla annettujen yhteystietojen avulla:

    Data Protection Officer, First Data
    Sähköpostiosoite: dpo@firstdata.com
    Postiosoite: Floor 29
    1 Canada Square
    Canary Wharf
    London E14 5AB

    Käsittelyn oikeudelliset perusteet

    Meidän on ilmoitettava sinulle henkilötietojesi käsittelemisemme oikeudelliset perusteet, jotka on kuvailtu alla olevassa taulukossa. Mikäli sinulla on kysymyksiä koskien oikeudellista perustaa tai sitä, miten käsittelemme henkilötietojasi ota meihin yhteyttä.

    Käsittelyn tarkoitus (klikkaa linkkiä saadaksesi lisätietoa) Alla luetellut, kutakin käsittelyn tarkoitusta koskevat tiedot on annettu yllä olevassa osassa ”Kuinka käytämme henkilötietojasi”. Oikeusperusta
    Tuotteidemme ja palveluidemme tarjoaminen Käsittely on tarpeen sen sopimuksen suorittamiseksi, joka määrää tuotteiden tai palveluiden toimittamisesta, tai niiden vaiheiden suorittamiseksi, joita pyydät ennen palvelusopimuksen solmimista.
    • Markkinointi
    • Tutkimus ja kehitys
    • Rekrytointimme hallintaan ja työhakemusten käsittelyyn
    • Vaatimustenmukaisuuteen, petosten estämiseen ja turvallisuuteen
    • Anonyymin tiedon luominen
    Nämä käsittelytoiminnot muodostavat oikeutetut etumme. Varmistamme, että otamme huomioon ja tasapainotamme minkä tahansa sinuun mahdollisesti kohdistuvan vaikutuksen (sekä positiivisen että negatiivisen) ja oikeutesi, ennen kuin käsittelemme henkilötietojasi oikeutettujen etujemme saavuttamiseksi. Emme käytä henkilötietojasi sellaiseen toimintaan, joissa sinuun kohdistuva vaikutus syrjäyttää etumme (ellei meillä ole sinun suostumustasi siihen tai laki muuten vaatii sitä tai sallii sen meille).
    Lainsäädännön noudattaminen Käsittely on tarpeen oikeudellisten velvoitteidemme täyttämiseksi
    Suostumuksesi mukainen käyttö Käsittely perustuu sinun antamaasi suostumukseen. Silloin, kun käytämme perusteena sinun antamaasi suostumusta, sinulla on oikeus peruuttaa se milloin tahansa tietojen keräämishetkellä ilmoittamallamme tavalla tai ottamalla meihin yhteyttä osoitteeseen dpo@firstdata.com

    Käyttö uusiin tarkoituksiin

    Voimme käyttää henkilötietojasi syistä, joita ei ole kuvattu tässä tietosuojailmoituksessa, lain niin salliessa ja kun syy on yhteensopiva sen tarkoituksen kanssa, johon keräsimme tiedot.

    Automatisoidut päätökset, luottotietotoimistot ja petostentorjuntatoimistot

    Teemme joskus automatisoituja päätöksiä henkilötietoihisi perustuen (olivat ne sitten sinun toimittamiasi tai meidän tai kolmansien osapuolten, kuten luottotietotoimistojen tai petostentorjuntatoimistojen keräämiä). Teemme näin vain silloin, kun se on tarpeen sopimukseen liittyen, lainsäädännön antaessa luvan siihen tai perustuen nimenomaiseen suostumukseesi. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa automatisoidusta päätöksenteosta. Katso myös alta kohta ”Sinun henkilökohtaiset lailliset oikeutesi”.

    Kuinka kauan käytätte henkilötietojani?

    Käytämme henkilötietojasi niin pitkään kuin se on tarpeellista perustuen siihen, miksi keräsimme ne ja mihin käytämme niitä. Tämä voi sisältää tarpeemme täyttää oikeudelliset, säännöksiin, kirjanpitoon tai raportointiin liittyvät velvollisuudet.

    Määrittääksemme asianmukaisen säilytysajan henkilötiedoille otamme huomioon henkilötietojen määrän, luonteen ja arkaluontoisuuden, henkilötietojesi luvattomasta käytöstä tai paljastamisesta mahdollisesti seuraavan vahingon, tarkoitukset, joita varten käsittelemme henkilötietojasi ja voimmeko saavuttaa nuo tarkoitukset muilla keinoin, sekä sovellettavat lakiin perustuvat vaatimukset.

    Yleisesti ilmaistuna säilytämme henkilötietojasi niin kauan, kuin olet tekemisissä kanssamme ja niin kauan kuin on kohtuudella katsottuna tarpeen sen jälkeen; voimme kuitenkin ylläpitää eri säilytysaikoja eri tuotteille ja palveluille. Laki voi myös vaatia säilyttämään tietyn tyyppiset tiedot tietyn ajan.

    Sinun henkilökohtaiset lailliset oikeutesi

    Tietyissä olosuhteissa Euroopassa sijaitsevilla henkilöillä on heidän henkilötietojaan koskevia tietosuojalakien antamia oikeuksia. Mikäli sijaitset Euroopassa, voit pyytää meitä suorittamaan hallussamme pitämiin henkilötietoihin liittyen seuraavat toimet:

    • Pääsy Sinulla on oikeus kysyä meiltä, käsittelemmekö sinun henkilötietojasi, ja jos näin on, pyytää kopio hallussamme olevista sinun henkilötiedoistasi sekä tiettyjä muita käsittelytoimintaamme koskevia tietoja.
    • Korjaaminen Mikäli mitkään hallussamme olevat henkilötietosi ovat epätäydellisiä tai virheellisiä, voit pyytää meitä korjaamaan ne, vaikka voimmekin joutua varmistamaan meille toimittamiesi uusien tietojen todenperäisyyden.
    • Poistaminen Tämän oikeuden avulla voit pyytää meitä poistamaan tai tuhoamaan henkilötiedot silloin, kun meillä ei ole hyvää syytää jatkaa niiden käsittelyä. Sinulla on myös oikeus pyytää meitä poistamaan tai tuhoamaan henkilötietosi, kun olet menestyksekkäästi käyttänyt oikeuttasi vastustaa käsittelyä (katso alla), kun olemme mahdollisesti käsitelleet tietojasi lainvastaisesti tai kun meidän pitää paikallisen lain noudattamiseksi poistaa henkilötietosi.
    • Vastustaminen Silloin, kun syymme henkilötietojesi käsittelyyn on oikeutettu etu, voit vastustaa käsittelyä sillä perusteella, että katsot sen vaikuttavan perusoikeuksiisi ja -vapauksiisi. Sinulla on myös oikeus vastustaa silloin, kun käsittelemme henkilötietojasi suoramarkkinointitarkoituksiin.
    • Rajoittaminen Voit pyytää meitä keskeyttämään henkilötietojesi käytön seuraavissa skenaarioissa:
      • mikäli haluat meidän varmistavan tietojen paikkansa pitävyyden;
      • mikäli henkilötietojesi käyttömme on lainvastaista, mutta et halua meidän poistavan niitä;
      • mikäli haluat meidän säilyttävän tietojasi pidemmän aikaa kuin tavallisesti säilyttäisimme, koska tarvitset niitä oikeudellisten vaateiden asettamiseen, käyttämiseen tai puolustamiseen; tai
      • olet vastustanut henkilötietojesi käyttöämme, mutta meidän pitää varmistaa, olemmeko ylittäneet oikeutetut perusteet niiden käyttämiselle.
    • Siirto Silloin kun se on mahdollista, toimitamme sinulle tai valitsemallesi kolmannelle osapuolelle henkilötietosi jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä ja koneluettavassa muodossa. Huomaathan, että tämä oikeus koskee vain sinun toimittamiasi henkilötietoja, joiden käyttöön annoit alussa meille suostumuksesi, tai niitä tapauksia, joissa käytimme tietoja kanssasi solmimamme sopimuksen suorittamiseen.
    • Suostumuksen peruuttaminen Silloin kun käsittelymme perusteena on suostumuksesi, voit peruuttaa tämän suostumuksesi milloin tahansa. Mikäli peruutat suostumuksesi, emme välttämättä voi toimittaa tiettyjä tuotteita tai palveluita sinulle. Mikäli näin on, kerromme sinulle siitä suostumuksesi peruuttamisen yhteydessä.
    • Automaattinen päätöksenteko Sinulla on oikeus olla joutumatta sellaisen automaattisen päätöksenteon kohteeksi (esim. profilointi), jolla on sinulle merkittävä vaikutus. Tätä oikeutta et voi käyttää seuraavissa tapauksissa:
      • Automaattista päätöstä vaaditaan sopimuksen solmimiseen tai suorittamiseen sinun kanssasi.
      • Meillä on sinun nimenomainen suostumuksesi sellaisen päätöksen tekemiseen.
      • Automaattinen päätös on EU:n jäsenvaltion paikallisen lainsäädännön sallima.

        Kuitenkin kahdessa ensimmäisessä yllä luetellussa tapauksessa sinulla on edelleen oikeus ihmisen väliintuloon päätökseen liittyen, oikeus ilmaista näkökantasi ja riitauttaa päätös.

    Voit toimittaa näiden oikeuksien käyttämistä koskevat pyynnöt lähettämällä sähköpostia First Datan tietosuojavastaavalle osoitteeseen dpo@firstdata.com . Meidän on ehkä pyydettävä sinulta tiettyjä tietoja, jotka auttavat meitä varmistamaan henkilöllisyytesi sekä sen, että sinulla on oikeus käyttää henkilötietoihisi liittyviä oikeuksia, esimerkiksi kauppiaan tunnistenumero tai tilinumero. Tällä turvatoimenpiteellä varmistetaan, että henkilötietoja ei luovuteta kenellekään sellaiselle henkilölle, jolla ei ole oikeutta saada niitä. Voimme myös ottaa sinuun yhteyttä pyytääksemme sinulta lisätietoja pyyntöösi liittyen vastauksemme nopeuttamiseksi.

    Voi olla laillisia tai muita syitä, joista johtuen emme voi tai meillä ei ole velvollisuutta täyttää sinun pyyntöäsi käyttää oikeuksiasi. Käytämme saatavilla olevia laillisia poikkeuksia henkilökohtaisiin oikeuksiisi asianmukaisessa laajuudessa. Mikäli kieltäydymme täyttämästä pyyntöäsi, kerromme sinulle syyn siihen lain asettamissa rajoissa.

    Sinun ei tarvitse maksaa käyttääksesi mitään henkilötietoihisi liittyviä oikeuksiasi. Voimme kuitenkin laskuttaa kohtuullisen maksun, mikäli pyyntösi on selvällä tavalla perusteeton, toistuva tai kohtuuton. Vaihtoehtoisesti voimme kieltäytyä noudattamasta pyyntöäsi näissä olosuhteissa.

    Vastaamme kaikkiin lainmukaisiin pyyntöihin viipymättä ja joka tapauksessa kaikkien sovellettavan lainsäädännön asettamien aikarajojen sisällä. Yleisesti ottaen meidän pitää vastata kyselyihin yhden kuukauden kuluessa pyynnön vastaanottamisesta, joten on tärkeää, että pyynnöt tunnistetaan ja lähetetään osoitteeseen dpo@firstdata.com niin pian kuin mahdollista. Joskus vastausta voi joutua odottamaan pidempään kuin kuukauden, mikäli pyyntösi on erityisen monimutkainen tai olet tehnyt useampia pyyntöjä. Näissä tapauksissa ilmoitamme asiasta sinulle ja pidämme sinut ajan tasalla. Kaikki henkilötietojesi siirrot suoritetaan tietoturvallisella tavalla.

    Sinulla on myös oikeus milloin tahansa tehdä valitus valvontaviranomaiselle (saadaksesi lisätietoa mene osoitteeseen https://edpb.europa.eu/about-edpb/board/members_en).

    Valtion rajat ylittävä tiedonsiirto

    Siirrämme henkilötietojasi First Data -yhtymän sisällä, sisältäen siirrot Euroopan ulkopuolelle. Aina kun siirrämme henkilötietojasi Euroopan ulkopuolelle First Data -yhtymän sisällä sellaisiin maihin, joiden Euroopan komissio ei ole määrittänyt antavan henkilötiedoille riittävän tasoista tietosuojaa, siirto perustuu yritystä koskeviin sitoviin sääntöihimme, joiden kopion löydät täältä. FDR Limited on First Data -oikeushenkilö, jonka vastuulla on First Datan yritystä koskevien sitovien sääntöjen noudattaminen.

    Kun siirrämme henkilötietoja Euroopan ulkopuolelle kolmansille osapuolille, joiden Euroopan komissio ei ole määrittänyt antavan henkilötiedoille riittävän tasoista tietosuojaa, siirto tehdään perustuen:

    • Euroopan komission hyväksymään sopimukseen (joista joskus käytetään nimitystä ”mallilausekkeet” tai ”vakiosopimuslausekkeet”);
    • EU:n ja Yhdysvaltojen väliseen Privacy Shield -järjestelyyn;
    • Vastaanottajan yritystä koskeviin sitoviin sääntöihin;
    • Sen henkilön suostumukseen, johon henkilötiedot liittyvät; tai
    • Muihin sovellettavan eurooppalaisen lainsäädännön mahdollisesti sallimiin mekanismeihin tai oikeusperusteisiin.

    Ota meihin yhteyttä, mikäli haluat saada lisätietoa siitä nimenomaisesta mekanismista, jota käytämme siirtäessämme sinun henkilötietojasi Euroopan ulkopuolelle.

  9. Tähän tietosuojailmoitukseen tehtävät muutokset

    Pidätämme oikeuden muuttaa tätä tietosuojailmoitusta milloin tahansa. Suosittelemme, että tarkistat tämän sivun säännöllisesti saadaksesi viimeisimmät tiedot yksityisyydensuojaa koskevista käytännöistämme. Mikäli teemme olennaisia muutoksia tähän tietosuojailmoitukseen, ilmoitamme siitä sinulle muuttamalla tämän tietosuojailmoituksen päiväyksen ja laittamalla ilmoituksen siitä sivustollemme ja niihin sovelluskauppoihin, joista tämän tietosuojailmoituksen kattamia mobiilisovelluksia on ladattavissa. Voimme antaa (ja lain niin vaatiessa annamme) myös ilmoituksen muutoksista jollain muulla tavalla, jonka uskomme kohtuullisella varmuudella tavoittavan sinut, kuten sähköpostitse (mikäli sinulla on tili, jossa meillä on yhteystietosi) tai muulla tavoin sivustomme tai mobiilisovellustemme kautta.

    Kaikki tähän tietosuojailmoitukseen tehtävät muutokset astuvat voimaan silloin, kun julkaisemme uudet ehdot ja/tai uudet muutokset toteutetaan (tai kuten ilmoitetaan julkaisuajankohtana). Kaikissa tapauksissa, mikäli käytät tuotteitamme tai palveluitamme minkä tahansa muutetun tietosuojailmoituksen julkaisemisen jälkeen, se merkitsee, että hyväksyt muutetun tietosuojailmoituksen ehdot.

  10. Ota meihin yhteyttä

    Mikäli sinulla on mitään tätä tietosuojailmoitusta koskevia kysymyksiä, huolenaiheita tai valituksia tai haluat pyytää pääsyä henkilötietoihisi, voit ottaa yhteyttä tietosuojavastaavaamme osoitteeseen dpo@firstdata.com . Tiettyä aluetta koskevat yhteystiedot ovat myös saatavilla pyynnöstä.

    Ylläpidämme myös Data Privacy Hotline -puhelinpalvelua, joka on saatavilla Yhdysvalloissa 24 tuntia vuorokaudessa numerossa +1 800-368-1000. Hotline-puhelinpalvelu on asianmukaisin tapa ilmoittaa kiireellisestä huolenaiheesta, kuten epäillystä henkilötietojesi, tai mikäli olet kauppias, asiakkaittesi tietojen, tietoturvaloukkauksesta raportoiminen.

    Luotto- tai pankkikorttiasi tai ostostasi koskevissa kysymyksissä ota yhteyttä kortin myöntäneeseen rahalaitokseen tai kauppiaaseen.